Serbian Cook Official

 cropped-DSCF56955.jpg

Dobro došli na zvanični portal Serbian Cook. Moje ime je Teodor, a po profesiji sam kuvar. U kuvarstvu imam dugogodišnje iskustvo, i nadam se da imamo ista interesovanja, budući da ste posetili moj autorski sajt.
Na mom sajtu nećete pronaći kopirane tekstove, slike i ostale materijale, ali ćete pronaći najkvalitetniji sadržaj vezan za temu kulinarstva. Predstavljaću Vam osnovne podele jela, objavljivaću nove recepte koje još uvek niste probali, obaveštavaću Vas o događajima Asocijacije molekularnih gastronoma Srbije, obavestavaću Vas o novostima iz gastronomije i kuvarstva, i potrudiću se da zajedno uživamo u kulinarstvu, spojevima ukusa i naučimo još više! Vama želim da poručim da me pratite preko društvenih mreža, očekujte nove recepte i budite sigurni da ste na pravom mestu. Pozdrav kuvari!

Dobro došli na zvanični portal Serbian Cook.
               Sva autorska prava zadržana za Serbian Cook. Obavezno pročitajte ovde.
logopraviveliki

3 comments on “Serbian Cook OfficialAdd yours →

  1. Bravo ti, ni ja ne volim kopije. Jel ima u ovaj blog kako da napravimo srpski burek i testo? Videla sam u nekoj emisiji na tv, bilo zanimljivo ali nisu nam dali recept.

  2. Hvala Vam Demi, tu smo da se podsetimo, naucimo i pronadjemo nešto novo svi zajedno, volim ovo što radim. Nema trenutno na sajtu srpski burek ali će biti uskoro. Hvala što pratite moje radove.
    Srdačan pozdrav, SerbianCook

Leave a Reply

Your email address will not be published.